Δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή www.schoolathome.gr

Προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή www.schoolathome.gr για το διάστημα 8πμ-4μμ και για τις μέρες που είναι ανοιχτά τα σχολεία, και για όλα τα μαθήματα. Οι μαθητές θα έχουν όλη τη θεωρία σε video με ζωντανό τον εκπαιδευτικό, τις λύσεις όλων των ασκήσεων με ένα κλικ πάνω στην άσκηση του βιβλίου, τεστ με ασκήσεις των βιβλίων με αυτόματη βαθμολόγηση, την πρόοδο του κάθε μαθητή αναλυτικά και πολλά άλλα.

Με κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο του Υπ. Παιδείας, μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια που έκαναν οι αξιολογητές του Υπουργείου για την ποιότητα και την αξιοπιστία του λογισμικού μας “IQ+” .

http://edu-gate.minedu.gov.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=146:iq-mathimatika-a-v-g-gymnasiou

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα μπαίνουν στην εφαρμογή με ένα 6ψήφιο ατομικό κωδικό. Έτσι προστατεύονται απολύτως τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών. Για την εγγραφή του κάθε μαθητή θα χρειαστεί να δηλωθεί μόνο ο κωδικός που θα λάβει και η τάξη του.

Έτσι όποιοι μαθητές θα αναγκαστούν να παραμένουν στο σπίτι τους, είτε για λόγους υγείας είτε για άλλο λόγο δεν θα χάσουν κανένα από τα μαθήματά τους.