ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Σας  ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 5 -10-2022, θα αρχίσουν μαθήματα μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, λόγω κατάληψης του σχολείου από ομάδα μαθητών (Ν.4686/ΦΕΚ Α΄).

Οι μαθητές/τριες θα χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς  του πανελλήνιου σχολικού δικτύου( Π.Σ.Δ) που ήδη έχουν και τους έχουμε ενημερώσει  σχετικά. Όσοι μαθητές/τριες δεν τους έχουν θα επικοινωνήσουν μέσω e-mail με το σχολείο.

Οι μαθητές μπορούνε να βρουν τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων στα μαθήματα όπου έχουν εγγραφεί, τόσο στην ψηφιακή πλατφόρμα e-me όσο και στο eclass.

Οι Ηλεκτρονικές  Διευθύνσεις (links)  των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σας έχουν αποσταλεί με e-mail, έτσι ώστε να εισέλθετε στις ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας και να παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά μαθήματα..To ωρολόγιο πρόγραμμα webex καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων είναι αναρτημένο στο site του σχολείου.

Οι απουσίες κατά τη διάρκεια της Τηλεκπαίδευσης καταγράφονται και προσμετρώνται κανονικά!!

 ΣΥΝΗΘΗ ΛΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ:

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ Ο(όου) ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0 (μηδέν).

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. 

Προσοχή: Όταν οι μαθητές θα συνδέονται στην ηλεκτρονική τάξη, πρέπει να δίνουν το όνομα και το επώνυμό τους, όπως αυτά έχουν δηλωθεί στο σχολείο, για να τους ταυτοποιεί ο καθηγητής και να τους καταχωρεί σαν παρόντες.


                                                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ