Εκπαίδευση – Σχολείο

Έτησια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού
Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2022-2023)

year-2022-school-0540540-form-10-synopsis

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι νέες διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας δεν θα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα του σχολείου, αλλά θα αποστέλλονται στα Mail των κηδεμόνων και των μαθητών (mail στο ΠΣΔ).

Επισης οι μαθητές μπορούνε να βρουνε τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων στα μαθήματα όπου έχουν εγγραφεί, τόσο στην ψηφιακή πλατφόρμα e-me όσο και στο eclass.


 

 



 

Προσοχή: Όταν οι μαθητές θα συνδέονται στην ηλεκτρονική τάξη, πρέπει να δίνουν το όνομα και το επώνυμό τους, όπως αυτά έχουν δηλωθεί στο σχολείο, για να τους ταυτοποιεί ο καθηγητής και να τους καταχωρεί σαν παρόντες.

Οι μαθητές που δεν διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο θα συνδεθούν μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με τον προσωπικό αριθμό κάθε καθηγητή στο webex, ακολουθώντας τη διαικασία που περιγράφεται στην ανάρτηση ‘Σύνδεση στο webex μεσω τηλεφωνικής γραμμής’

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

  • Τα τμήματα Α4 και Α5 στο μάθημα επιλογής ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ θα εισέρχονται στην ηλεκτρονική τάξη του κυρίου Γιαννικόπουλου Πολυχρόνη.
  • Τα τμήματα της Β΄ τάξης στο μάθημα Εργαστήρια Μικροβιολογίας καθώς και τα τμήματα Βυπ1 και Βυπ4 θα εισέρχονται στην ηλεκτρονική τάξη της Κας Νικολαΐδου Ανθούλας.
  • Τα τμήματα Βυπ1, Βυπ2, Βυπ3 στο μάθημα Σύγχρονη Αισθητική
    θα εισέρχονται στην ηλεκτρονική τάξη του Κου Μπαλαμπάνου Σταύρου.
  • Το τμήμα ΓΑΙΣ θα εισέρχεται στην ηλεκτρονική τάξη της Κας Αλιμπέρτη.