Αγιασμός Δευτέρα 13-9-2021

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός και για τα δυο συστεγαζόμενα σχολεία (1ο και 2ο ΕΠΑΛ ΙΛΙΟΥ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 9.30 π.μ. στον προαύλιο χώρο των δυο σχολείων . Στην τελετή θα συμμετέχουν τα εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και μαθητών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.

Σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα, η παρουσία σε όλους τους χώρους του σχολείου γίνεται με μάσκα, οπότε τα παιδιά θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους και να έχουν μαζί τους και μια εφεδρική. Απολυμαντικό υπάρχει σε όλες τις τάξεις και το σχολείο θα απολυμαίνεται και ενδιάμεσα από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του κτιρίου.

Σχετικά με τα σελφ-τεστ: «Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13/9-3/10/2021)».

Οι μαθητές/τριες 12 ετών και άνω, οι οποίοι κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, όπως αυτά προσδιορίζονται στη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 111 του ν. 4821/2021 (Α’ 134), καθώς και οι μαθητές/τριες έως 12 ετών που κατέχουν βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου εισέρχονται στις σχολικές μονάδες με την επίδειξη του εν λόγω πιστοποιητικού ή βεβαίωσης. Υπεύθυνος ελέγχου τήρησης της παραπάνω υποχρέωσης είναι ο/η Διευθυντής/ντρια ή Προϊστάμενος/η της σχολικής μονάδα.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ