Διαδικτυακή 3D έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Β΄ τάξης του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ξεκίνησε η Διαδικτυακή 3D έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Β΄ τάξης του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιλίου, με τίτλο:

 «Δημιουργική φωτογραφία….. πέρα από το προφανές»

Διάρκεια έκθεσης: από 7/6/2021 έως τις 30/6/2021 και είναι ανοιχτή προς όλους που επιθυμούν να τη δουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προβολής των εργασιών  των μαθητών του τμήματος Β΄ Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Ιλίου – 5ου Ε.Κ. Γ΄ Αήνας.

Οι φωτογραφίες δημιουργήθηκαν για το μάθημα «Φωτογραφία και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Εικόνας» στο διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω της πανδημίας.

Μέσα σε πρωτόγνωρες και εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εγκλεισμού λόγω της πανδημίας covid-19, αλλά και με όλα τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών (Β΄ τάξη) έβαλαν όλη τη φαντασία τους, το ταλέντο τους, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!!!

Στην έκθεση συμμετέχουν οι μαθητές της Β΄ τάξης του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιλίου – 5ου Ε.Κ. Γ΄ Αθήνας με 39 έργα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και να περιηγηθούν στον διαδικτυακό χώρο της έκθεσης (δωρεάν): https://artspaces.kunstmatrix.com/node/6788644

Επιμέλεια έκθεσης: Βάσω Χατζηγιαννάκη, εκπαιδευτικός ΠΕ89.01 Καλλιτεχνικών Σπουδών.

Πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση:

Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση μέσα από τις δύο ακόλουθες επιλογές:

  • start guided tour: Το πρόγραμμα πραγματοποιεί αυτόματα την περιήγηση στο χώρο της έκθεσης.
  • enter exhibition tour: Εδώ χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή ή τα βελάκια του πληκτρολογίου  μπορείτε να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης.

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Δείτε επίσης τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/6788644/catalog