Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων αποφοίτων των τμημάτων μαθητείας και εκπαιδευτικών για συμμετοχή στο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης…

… Αποφοίτων των Φάσεων A ́, Β ́, Γ΄ και Δ ́ του “Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας” των ΕΠΑ.Λ., καθώς και των Πιλοτικών Τάξεων μαθητείας στην Π.Δ.Ε.

Τα Προπαρασκευαστικά Προγράμματα Πιστοποίησης συνολικής διάρκειας 35 ωρών έκαστο, θα πραγματοποιηθούν σε επτά εργάσιμες ημέρες και 5 ώρες ανά ημέρα, σε απογευματινό ωράριο ή πρωινό ωράριο, εφόσον επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας στα Ε.Κ. ή στα Σχολικά Εργαστήρια των ΕΠΑ.Λ., με κριτήριο την εμπειρία των σχολικών μονάδων στην υλοποίηση του «Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας», την ετοιμότητα των εργαστηρίων, τις αιτήσεις των συμμετεχόντων αποφοίτων και των επιμορφωτών εκπαιδευτικών, καθώς και την μη παρακώλυση των σχολικών μονάδων.
Η διεξαγωγή τους θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 25-01-2021 έως Τρίτη 02-02-2021.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής αποφοίτων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την 04/01/2021 έως την 14/01/2021.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής αποφοίτων

Η αίτηση (συνημμένο 1) και αντίγραφο της Βεβαίωσης Παρακολούθησης Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας υποβάλλονται ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Π.Δ.Ε.

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων επιμορφωτών εκπαιδευτικών

Οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την 04/01/2021 έως την
14/01/2021.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών – επιμορφωτών

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί – επιμορφωτές υποβάλλουν μαζί με την αίτηση (συνημμένο 2), βεβαίωση προϋπηρεσίας ως επιμορφωτές σε θέματα μαθητείας ή βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας και αντίγραφο του πρακτικού συλλόγου διδασκόντων με τον ορισμό των αναθέσεων στην Α’, Β’, Γ’ ή Δ’ φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. ή στην Πιλοτική Τάξη Μαθητείας.